Update Lockdown – We geven niet op!

Lieve Patiënten,

Daar zijn we weer even, helaas nog niet met beter nieuws; wij kunnen tot onze spijt niet anders berichten dan dat de praktijk vooralsnog tot 9 februai 2021 gesloten zal zijn, waardoor wij jullie tot die tijd geen fysieke zorg kunnen bieden.

Maar we geven niet op! De Nederlandse vereniging van chiropractoren gaat door met dringende verzoeken aan de overheid te sturen de chiropractie praktijken weer toestemming te geven de deuren te openen om zorg te verlenen. Inmiddels heeft deze kwestie, dat een grote groep mensen extreem veel last ondervindt van het verbod op chiropractische zorg, voorpagina nieuws behaald!

We willen blijven adviseren de oefeningen te bekijken, die dr. Dan demonstreert in zijn video https://youtu.be/deeSRTwmgX4 waarin hij uitleg geeft over zekere stretches, die kunnen helpen om stijfheid en pijnklachten tijdelijk te verlichten. Hopelijk biedt het wat ondersteuning om de komende tijd uit te zitten.

Wat de praktijk blijft telefonisch bereikbaar voor onze patiënten op werkdagen tussen 10:00u en 14:00u, om mogelijk iets voor jullie te kunnen betekenen. Op de andere tijden staat onze voicemail aan om de berichten van onze patiënten op te nemen, deze beluisteren wij met aandacht en net zoals jullie e-mails, zullen we met de hoogst mogelijke zorg de berichten beantwoorden, per telefoon en/of per mail.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen .. nog steeds wachten wij met gekruiste vingers af. Tot die tijd zullen we ons verder bezinnen op wat anders of beter kan binnen de praktijk, en zullen wij jullie in ieder geval verrassen met een kleine make-over!

Ons CvC Team dankt alle patiënten voor het begrip, geduld en de aandacht voor onze medemens. We hopen jullie, voor nu,  voldoende te hebben geïnformeerd. Vergeet niet, wij staan klaar voor al jullie vragen!

Ondanks de verordeningen hopen wij iedereen weer spoedig, in goede gezondheid, met open armen warm te kunnen verwelkomen!

Zorg voor – en pas goed op elkaar <3

Warme groet,

Dr. Dan, Ineke, Hannah & Dunja

Het CvC Team

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply