Chiropractie behandelingen

Centrum voor Chiropractie Amsterdam is een plek waar mensen komen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Degenen die gewend zijn geraakt aan leven met rugklachten, een stijve nek, gespannen schouders en andere klachten, kunnen bij ons langskomen voor aanpak van de oorzaak van de klachten. Niet alleen de symptomen zelf.

Van hoofdpijnen tot plantaire fasciitis (hielspoor), bij Centrum voor Chiropractie Amsterdam hebben we een grote variëteit aan aandoeningen verholpen. Als u andere gezondheidszorgspecialisten heeft bezocht, maar nog steeds niet het meeste uit uw dag kunt halen, bel ons dan. Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw gezondheid.

Hoe werken de behandelingen?

Het eerste consult
We kijken allereerst naar uw algehele gezondheid. Niet alleen naar uw rug en nek maar ook naar uw leefstijl. Zo kunnen we voor u de beste aanpak bepalen. Tijdens het eerste consult doen we een uitgebreid onderzoek. Daarin kijken we naar uw medische voorgeschiedenis, doen we lichamelijk onderzoek en aanvullende testen en uiteindelijk een diagnose. Op basis van de diagnose stellen we een plan op maat op.

De behandeling
De chiropractische correctie vindt plaats op speciale behandeltafels. Gemiddeld liggen het aantal correcties rond de 7.

Preventie
Naast het verhelpen van uw klachten besteden we ook aandacht aan het voorkomen van dezelfde klachten (of andere klachten). Om tot een optimaal resultaat te komen dienen onze adviezen nauwkeurig opgevolgd te worden.

Welke klachten behandelen we?

Chiropractie helpt bij veel uiteenlopende klachten zoals onder andere:

Kinderen en chiropractie