Neem contact op met Chiropractie Amsterdam

Centrum voor Chiropractie Amsterdam is een chiropractie praktijk gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Wilt u de beste behandeling voor uw klachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de nieuwste apparatuur en jaren ervaring werken we samen met u efficiënt en effectief aan uw klachten.

Chiropractie Amsterdam werkt met een combinatie van behandelmethodes.We maken een analyse van uw lichaam en stellen een persoonlijk behandelplan op. Dan McCabe en zijn CvC team staan voor u klaar!

Chiropractie praktijk foto

Neem vrijblijvend contact met ons op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Of lees meer over onze behandelingen

Openingstijden

U kunt voor een eerste consult altijd op zeer korte termijn een afspraak maken. Neem telefonisch contact op of loop even de praktijk binnen om uw afspraak direct in te boeken. U kunt tevens een bericht achterlaten via het formulier op de site, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Maandag : 10:00 – 12:30 & 15:00 – 20:00
Dinsdag : telefonisch bereikbaar 16:00 – 17:30
Woensdag : 08:00 – 11:00 & 13:00 – 18:00
Donderdag : 09:00 – 12:30 & 15:00 – 19:00
Vrijdag : 08:00 – 14:00

Wegens tijdelijke onderbezetting van de receptie is het mogelijk dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn, dit geldt o.a. voor de woensdag- en donderdagochtend. Wij vragen u ons te mailen of een voicemail bericht achter te laten, er zal spoedig contact met u worden opgenomen.  Bij voorbaat  onze welgemeende excuses voor dit ongemak, wij danken u zeer voor uw begrip.

Contactgegevens

Centrum voor Chiropractie Amsterdam

Raamplein 44
1016 XK Amsterdam

Tel.: 020 – 625 7441
E-mail: [email protected]

Dan C. McCabe DC

Hoe kunt u ons bereiken?

Centrum voor Chiropractie Amsterdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Vanaf Amsterdam Centraal

U kunt vanaf Amsterdam Centraal meerdere trams nemen naar Centrum voor Chiropractie Amsterdam. Tram 2, 11, 12 en 17 stoppen bij ons in de buurt. De andere lijnen die rond Leidseplein en Elandsgracht rijden zijn tram 7 en 14

Vanaf Amsterdam Amstel

Vanaf Amsterdam Amstel bent u het snelste bij Centrum voor Chiropractie Amsterdam door metro 53 of 54 te nemen en vervolgens over te stappen bij halte Weesperstraat op tram 7

Noord-Zuidlijn

Ook kunt u gebruik maken van de Noord-Zuidlijn, metro 52, u stapt uit bij halte Vijzelgracht en stapt dan over op tram 7

Hoe we kunnen helpen

Dan C. McCabe is de chiropractor en eigenaar van Chiropractie Amsterdam. Met zijn jaren ervaring kan hij patiënten met uiteenlopende klachten behandelen. Twijfelt u of uw klachten te behandelen zijn door een chiropractor? Aarzel dan niet om uw vraag aan ons te stellen. Via het contactformulier kunt u aangeven wat uw klachten zijn en welke vragen u daarover heeft. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken voor een eerste consult. Het team van Chiropractie Amsterdam staat voor u klaar!