De praktijk mag weer open!!

Lieve Patiënten!

Eindelijk is het dan zover; wij mogen jullie met grote blijdschap informeren dat de deur van de praktijk m.i.v. woensdag 3 maart a.s. weer volgens de reguliere openingstijden open gaat!! Dit is uiteraard het nieuws waar wij allen zo lang op hebben gewacht.

Het naleven van het protocol zullen we nog steeds gezamelijk moeten handhaven, en daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Denk daarbij o.a. aan de afspraaktijden, waarbij wij jullie vragen om niet heel veel vroeger en uiteraard niet te laat te komen, en eventueel even buiten te wachten als er meer dan 4 mensen binnen staan, om te voorkomen dat er teveel patiënten tegelijkertijd in de praktijk aanwezig zijn. Het dragen van een mondkapje tijdens de behandeling is verplicht. De maatregelen zullen in deze email kenbaar worden gemaakt en in de praktijk zichtbaar worden weergegeven. Wij vragen uw begrip voor het ongemak en de eventuele wachttijd bij het boeken van een afspraak.

Hieronder de maatregelen die wij hanteren binnen de praktijk:

 • Bij binnenkomst hangt u uw jas op en u meldt zich bij de receptie
 • Ontsmet uw handen met de daarvoor bestemde gel in de fles op de balie en/of was voor en na uw behandeling/bezoek uw handen met vloeibare zeep (toilet)
 • Er worden geen handen geschud
 • Uw behandel tafel wordt na ieder behandeling door ons  grondig met alcohol houdende desinfectant gereinigd
 • Plaats uw mondkapje over neus, mond en kin voor u zich binnen de behandelruimte begeeft
 • Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoek/tissue en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak
 • Hoest of nies in uw elleboogholte
 • Zo min mogelijk contact met gezicht, met name de ogen, neus en mond
 • Houd tenminste 1,5 meter afstand van de assistent en eventuele mede patiënt
 • Wees aandachtig voor risicogroepen (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met hart-, long- of nieraandoeningen, personen met een verzwakt immuunsysteem, …)
 • Vermijd contact met mensen die zichtbaar ziek zijn

Gelet op de verordeningen en de recente versoepeling ervan willen wij op iedereen een beroep doen acht-en zorgzaam te blijven omgaan met de huidige omstandigheden, om te voorkomen dat men onverhoopt het werk, en dus ook de paramedische zorg, weer zou moeten neerleggen. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en zijn heel gelukkig iedereen weer met een warme groet (op gepaste afstand) te mogen verwelkomen in onze praktijk!

Ons CvC Team dankt alle patiënten voor het begrip, geduld en de aandacht. We hopen jullie, voor nu, voldoende te hebben geïnformeerd.

Vanaf volgende week zijn wij ook weer volgens de normale openingstijden telefonisch bereikbaar; uitzonderingen daargelaten, in dat geval zal onze voicemail aanstaan en kunt u een bericht inspreken, welke op een later tijdstip met zorg beantwoord zal worden.

Blijf altijd goed voor elkaar en jullie zelf zorgen, dat brengt ons allen verder <3

Tot snel en warme groet,

Dr. Dan, Ineke, Hannah & Dunja

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply