Wacht niet te lang

Myovision scan chiropractorVeel te veel patiënten vinden hun weg naar mijn praktijk na een lange periode van pijn en ongemak. Veel te vaak hoor ik hun zeggen: “Ik ben overal geweest en niemand kan me helpen. Jij bent mijn laatste hoop!” Ik zou graag willen voorkomen dat het bij u ook zo zal gaan, dus bied ik een persoonlijk consult aan inclusief een Myovision scan. Ik zal u de ware redenen van uw gezondheidsproblemen vertellen en u krijgt een kopie van de scan mee naar huis.
Bel en maak vandaag nog een afspraak voor u en uw gezin!

Subluxaties vinden

Deze oorspronkelijk door NASA en Amerikaanse chiropractoren ontwikkelde gecertificeerde ruimte technologie is nu voor u beschikbaar in Amsterdam om subluxaties te vinden en te helpen om een persoonlijk op maat gemaakt zorgplan voor u op te stellen.

Deze gecomputeriseerde scan is volledig pijn- en radiatievrij, zodat zelfs kinderen en zwangere vrouwen dit diagnostische middel tot hun voordeel kunnen gebruiken.
Myovision scan chiropractor

Electrodes

Twee electrodes worden op specifieke plaatsen langs de linker- en rechterkant van uw ruggengraat geplaatst om de spierspanning te meten. Dit wordt weergegeven in een afbeelding die precies aangeeft waar uw ruggengraat wel goed functioneert en waar niet.

Voor het eerst zal u kunnen zien en begrijpen waar de werkelijke onderliggende oorzaken van uw gezondheidsproblemen zitten.