Zenuwstelsel staat centraal

Ons zenuwstelsel bestaat uit het brein, de ruggegraat en de gepaarde zenuwen die de ruggegraat verlaten tussen elke wervel in. Het zenuwstelsel controleert alles wat er in ons lichaam gebeurt, elke cel, elk orgaan, elk orgaan stelsel wordt continu voorzien van zenuw impulsen, zonder welke niks optimaal zou kunnen functioneren.

Het zenuwstelsel
Zenuwstelsel animatie

Subluxaties

Wanneer subluxaties (verkeerd gepositioneerde wervels) zich voordoen, kan de druk ervoor zorgen dat de informatie tussen hersenen en lichaam niet meer voor de volle 100% wordt uitgewisseld, wat resulteert in een minder dan perfect functionerend lichaam. We ervaren dit als stijfheid, pijn of gevoelloosheid in ons musuloskeleteel systeem, óf misschien als hartkloppingen, astma, maagproblemen, verterings problemen of incontinentie in andere orgaan stelsels.

Behandeling door chiropractie

Als chiropractor is het mijn baan om de subluxaties te vinden en te verwijderen met specifieke, veilige en subtiele technieken, waarmee ik de druk van uw zenuwstelsel verlicht, zodat uw hersenen weer voor de volle 100% kunnen communiceren met uw lichaam en zo onze geweldige zelfgenezende organisme te activeren. Alleen op deze manier kan ware gezondheid bereikt worden – en niet het loutere uitblijven van symptomen wat medicijnen bewerkstelligen.