Zoekt u een behandeling voor het Carpaal Tunnel Syndroom in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In onze praktijk in Amsterdam op het Raamplein kunt u terecht. Via het blauwe formulier kunt u een afspraak maken. Verder leest u op deze pagina wat het Carpaal Tunnel Syndroom precies is, wat de symptomen zijn en hoe wij u kunnen helpen.

Carpaal tunnel syndroom behandelen amsterdam

Wat is het Carpaal Tunnel Syndroom?

Het carpus tunnel syndroom is een toestand waarbij de middelste zenuw vanuit de arm naar de hand geïrriteerd raakt en opzet. Doordat de zenuw opzet veroorzaakt deze druk in de tunnel. Deze verhoogde druk irriteert dan weer de zenuw, waardoor deze nog meer opzet en de situatie verergert.

Synoniemen
Carpaal Tunnel Syndroom wordt ook wel geschreven als carpal tunnel syndrome, carpale tunnel syndroom, carpaal tunnel en tunnel syndroom.

Wat zijn de symptomen?

De klachten van het Carpaal Tunnel Syndroom worden veroorzaakt door de beknelling van de zenuw.

Typerende symptomen voor het Carpaal Tunnel Syndroom zijn ongewone sensaties. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Tinteling en doofheid van de duim, wijsvinger en middelvingers aan de kant van de handpalm
  • ‘s nachts pijn
  • Minder grijpkracht hebben
  • Het gevoel dat de duim en wijsvinger klem zitten
  • Ongecontroleerde bewegingen van de duim (laat u bijvoorbeeld vaker dingen vallen?)

Wat doen we als eerste?

In de eerste plaats is het van belang om na te gaan of er geen verschuivingen zijn van de handwortelbeentjes in de pols. Wanneer deze beentjes verschoven zijn komt er druk op de naar de hand lopende zenuwen hetgeen kan leiden tot deze typische symptomen. Een correctie door de chiropractor kan snelle verlichting brengen. En alleen de correctie van de chiropractor kan de zekerheid geven dat er geen verkeerde druk wordt uitgeoefend op de zenuwen die de cervicale wervelkolom (de nek) verlaten. Deze zenuwen geven informatie door en zijn de oorzaak van deze klachten.

Carpaal Tunnel Syndroom behandelen in Amsterdam

Chiropractor Amsterdam Dan McCabe heeft in zijn praktijk in Amsterdam inmiddels al velen van hun klachten kunnen afhelpen. Met zijn speciale behandel techniek kunt u in korte tijd al uw dagelijkse activiteiten weer oppakken en volop genieten van het leven. U wordt niet meer belemmerd.

Behandeling in Amsterdam

Komen uw klachten overeen met de klachten beschreven op deze pagina? Dan bestaat de kans dat u het Carpaal Tunnel Syndroom heeft. Via het blauwe formulier aan de rechter kant kunt u een afspraak maken met onze Chiropractor in Amsterdam. Hij beoordeeld uw klachten en helpt u direct verder. Ook kunt u contact met ons opnemen met uw vragen.