Update rondom verordeningen Corona (COVID-19) tot 20 mei 2020

Lieve Patiënten van het Centrum voor Chiropractie,

We zouden graag weten hoe het jullie vergaat onder deze bijzondere omstandigheden.

Wij hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert en, zich fit en ontspannen voelt, ondanks alle onzekerheden en beperkte bewegingsruimte. Natuurlijk begrijpen we zo goed dat het allemaal niet heel gemakkelijk is, en dat deze situatie veel van ieders aanpassingsvermogen en geduld vraagt. Zeker als je onder normale omstandigheden (regelmatige) chiropractische zorg krijgt en nu wellicht met klachten loopt die het nog moeilijker maken de huidige omstandigheden te accepteren; wij denken veel aan jullie, en missen onze patiënten erg!

Tot onze grote spijt zijn de verordeningen voor contact behandelingen verlengd tot 20 mei 2020; Chiropractie praktijken mogen de deuren helaas vooralsnog niet openen, waardoor wij jullie tot die tijd de fysieke zorg nog niet kunnen bieden, en helaas niet in staat zijn de omstandigheden leefbaarder te maken; dit stemt ons droevig ..

Maar .. we zijn druk bezig video’s te maken, die we spoedig met jullie willen gaan delen, waarin dr. Dan oefeningen demonstreert en uitleg geeft over zekere stretches, die kunnen helpen om stijfheid en pijnklachten tijdelijk te verlichten. Hopelijk biedt het wat ondersteuning om de tijd nog iets langer uit te zitten. Het is een leerzame periode voor ons allemaal ..

We hebben eerder aangegeven dat we iedere werkdag op vaste tijden telefonisch bereikbaar zijn. Op de andere tijden staat onze voicemail aan om de berichten van onze patiënten op te nemen, deze beluisteren wij met aandacht en net zoals jullie emails, zullen we met de hoogst mogelijke zorg de berichten beantwoorden, per telefoon en/of per mail. Schroom niet om ons te contacten met vragen of gewoon om te horen/vertellen hoe het gaat 🙂

 

Een week voor 20 mei zullen wij meer weten over mogelijkheden m.b.t. het openen van onze deuren .. met gekruiste vingers wachten we af. Tot die tijd hopen wij via mail en telefoon nog iets voor onze patiënten te kunnen betekenen, en zullen we ons verder bezinnen op wat anders of beter kan binnen de praktijk, zodat wij straks iedereen weer met open armen (op gepaste afstand) kunnen verwelkomen!

Ons CvC Team dankt alle patiënten voor het begrip, geduld en de aandacht voor onze medemens. We hopen jullie, voor nu, voldoende te hebben geïnformeerd.

Vergeet niet, wij staan klaar voor al jullie vragen!

Zorg voor – en pas goed op elkaar <3

Warme groet,

Dr. Dan, Ineke, Hannah, Elisa & Dunja

 

             Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar 09:30 – 12:00 & 15:00 – 17:00

 

  • Blijf zoveel mogelijk thuis
  • Was regelmatig uw handen met vloeibare zeep, of, indien zeep niet voorhanden is, reinig met desinfecterende gel
  • Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoek en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak
  • Hoest of nies in uw elleboogholte
  • Houd tenminste 1,5 meter afstand
  • Wees aandachtig voor risicogroepen (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met hart-, long- of nieraandoeningen, personen met een verzwakt immuunsysteem, …).
  • Kinderen worden niet ernstig ziek van het corona-virus, maar kunnen het volgens nieuwsbronnen wel verspreiden. Contact tussen kinderen en ouderen is dus af te raden.
  • Vermijd contact met mensen die zichtbaar ziek zijn.
  • Reis niet als dat niet nodig is.
  • Zo min mogelijk contact met gezicht, met name de ogen, neus en mond.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply